SRBIN SE RAZVEO OD ŽENE, PA URADIO OVO: Zbog njegovog postupka SVI PLAČU. "ili si čovek ili nisi"
Brak, Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

razvod

SRBIN SE RAZVEO OD ŽENE, PA URADIO OVO: Zbog njegovog postupka SVI PLAČU. "ili si čovek ili nisi"

Bivšoj supruzi kupio stan i plaćao joj račune

Objavljeno:

Iako retko, postoje razvodi posle kojih bivši partneri ostanu u dobrim, ako ne i u još boljim odnosima nakon braka. Za tako nešto potrebno je, složili su se mnogi, najpre biti čovek - što su upravo dokazali pojedini slučajevi na Balkanu.

"Civilizovan razvod", kako je napisala imala je i jedna Crnogorka, koja je na svom profilu na Iks društvenoj mreži otkrila zašto smatra da se udala, a kasnije i razvela pre svega za dobrog čoveka. Svojim primerom, navela je i druge ljude iz celog regiona, da se dotaknu svojih odnosa sa bivšim partnerima.

Znate, postoje i razvodi gde bivši muž dođe iz Amerike da bude podrška bivšoj ženi, koja ima ozbiljan hirurški zahvat i to je sve što treba da znate o civilizovanom razvodu gde su s obe strane ljudi.

"Možda ljubav strasti i zajedničkih interesovanja više nema, ali poštovanja i te kako!", napisala je ona.

"Ili si čovek ili nisi"

Iako, napisao je neko ovakvih primera ima "na nivou statističke greške" u komentarima su se našli oni koji su svojim primerima pokazali da je procenat možda ipak malo veći.

"Imala si sreće, kao i ja. Kada je bivši čuo za kancer, u roku od 25 minuta se stvorio kod mene. Definitivno je bio više potresen nego ja", "Da, postoje... Moja bivša žena je mene zvala, posle razvoda, u pola noći da je vodim u urgentni i posle zajedno prolazili kroz operaciju kancera i oporavak. To što mi nije žena više ne menja činjenicu da će zauvek biti majka mog sina i moja prijateljica. Sve si lepo napisala", "Moj bivši muž (razveli smo se pre mnooogo godina) je moj najbolji prijatelj i velika podrška. Najveći čovek koga sam ikad upoznala. Odavno ne postoji relacija muško-ženskih emocija, ali ga mnogo volim na sasvim drugi način"", pisali su oni.

"Bivšoj supruzi kupio stan i plaćao joj račune"

Postoje razvodi gde treća (aktuelna) žena čeka na aerodromu drugu i idu zajedno na sahranu majke prve žene. Nije "Policajac s Petlovog brda", istinita priča, znam ljude. Normalni skroz, poštuju se", "Razveli se. On se ubrzo oženio, dobio decu. Ona se teško razbolela. On joj kupio stan, a pošto nije mogla da radi jer je bolest galopirala, plaćao joj račune, lekove, terapije, negovateljicu. I tako 15 godina, dok nije napustila ovaj svet", glasili su komentari.

Bonus video:

00:55

UŠAO SAM U BRAK KAO PAPUČAR! Voja Nedeljković iskreno progovorio o odnosu sa suprugom i o ŠOKANTNOM DOGAĐAJU ma njihovom venčanju!

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.